Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna









DRUŠTVENA IGRA - STRAŠNE ŽENE

PORTRET KARIKATURE NATAŠE RAŠOVIĆ


Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, 10. prosinca, IKEA Hrvatska predstavit će prvi hrvatski proizvod koji će se pod vlastitim brendom prodavati u robnoj kući IKEA Zagreb u sklopu IKEA dodataka i dekoracija.

Strašne žene ( Fierce Women ) društvena je igra koja se sastoji od 70 karata. Na njima su prikazane ilustracije portreta i kratke biografije žena koje su dale izniman doprinos razvoju društva u područjima znanosti, kulture, politike, umjetnosti i ljudskih prava, a uz njih dolaze i karte akcije koje po potrebi dodaju kompleksnost igri.



Nataša Rašović: Ivan Brlić Mažuranić


U sam projekt izrade društvene igre kao i kampanje bilo je uključeno mnogo ljudi; kako ilustratorica, tako i copywritera, biznis menadžera i game dizajnera. Igra je u konačnici realizirana u suradnji s osam domaćih ilustratorica, a jedna od njih je članica Hrvatskog društva karikaturista Nataša Rašović.



JUTARNJI LIST, preko cijele stranice Marija Jurić Zagorka


Nakon objave ove portret karikature u Jutarnjem listu Nataša je na facebooku napisala:
Jutarnji list, jučer M. J. Zagorka preko cijele stranice Mislim da je ovo definitivno najveći format u kojem je objavljena neka moja karikatura Jutarnji list, danas, još jedan članak, ovaj put o promociji i početku prodaje karata u Ikei.




 
 
Copyright © 2001-2019 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor