Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna









SKUPŠTINA HRVATSKOG DRUŠTVA KARIKATURISTA


Izborna Skupština HDK održana je 24. veljače 2017. u prostorijama Hrvatskog društva karikaturista. S obzirom na prolom oblaka i upornu kišu treba pohvaliti sudionike Skupštine. Bilo je prisutno 19 članova Društva.

Na početku Skupštine predsjednik HDK pozvao je prisutne da minutom šutnje odaju počast preminulim članovima našeg društva: Oto Reisinger, Janko Bučar, Ivan Šarić, Branko Medak, Željko Cerić i Siniša Petrović.


U prvom redu: Ratko Maričić, Zoran Hajko, Nataša Rašović, Ivan Sabolić i Zdenko Puhin
U drugom redu: Darja Lovak, Damir Novak, Srećko Puntarić, Davor Lacković, Ivan Pezo, Predrag Raičević i Josip Minks
U zadnjem redu: Željko Pilipović, Nikola Plečko (Nik Titanik), Davor Trgovčević, Krešimir Kveštek, Josip Kovačević i Darijan Kučko (sakriven)
Slikao Milan Lekić-Lex


Predsjednik Društva Davorin Trgovčević podnio je izvješće o svom radu i radu Društva u 2016. godini, te iznio plan rada HDK i financijski plan za 2017. godinu. Financijsko izvješće za 2016.godinu podnio je tajnik Zdenko Puhin, te predložio visinu članarine za 2017.godinu od 100 kuna, a za umirovljenike i studente 70 kuna.

Josip Kovačević je kao predsjednik Nadzornog odbora potvrdio da se cjelokupni rad Društva odvijao u skladu sa Statutom i zakonom.

Izvješća i prijedlozi su usvojeni jednoglasno.


Na slici su stari / novi članovi Izvršnog odbora HDK: Damir Novak, Zdenko Puhin, Milan Lekić, Krešimir Kveštek, Nik Titanik, Davor Trgovčević. Nedostaje Marijan Pavečić.


Članovi Nadzornog odbora HDK: Zoran Hajko, Ivica Pezo, Josip Kovačević

Za predstavnika HDK u FECO-u ponovno je izabran Nikola Plečko

Članovi Časnog suda: Ratko Maričić, Željko Pilipović i Davor Lacković

Na prijedlog Izvršnog odbora HDK za Likvidatora društva jednoglasno je izabran Ratko Maričić, s napomenom da se nadamo da nam još dugo neće biti potreban.





 
 
Copyright © 2001-2017 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor