Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna

ŠARIĆEVI CRTEŽI NA KONGRESU U PULI
Od 15.-18.lipnja je održan neuropsihijatrijski kongres „Mind&Brain 56th INPC kongres“ u Puli u hotelu Histria. To je internacionalni kongres, najdulje tradicije održavanja (56.po redu).

Ove godine kongres je bio poseban. U potpunosti re-strukturiran i re-brandiran – počevši od naslova (Mind&Brain), preko sadržaja glavnih tema, do sadržaja edukacijskih simpozija i radionica.
U okviru kongresa organizirana je izložba Ivana Šarića, pod nazivom „Neuranal Creativity - exbition of art of Josipa Vlasac-Glasnović and Ivan Šarić“.

Otvorenje je bilo odmah nakon akademskog predavanja prof. Marka Solmsa, a tijekom cijelog kongresa bili su postavljeni posteri s Ivekovim karikaturama iz knjige Brainy Drawings - s obzirom na to da se radilo o neuropsihijatrijskom kongresu, gdje je mozak u žiži proučavanja.
Sudionici kongresa su bili jako zadovoljni izložbom, posebno vezano na Šarićeve crteže s temom mozga!
27.Summer Stroke School održana je u Dubrovniku od 6-10.lipnja (teme ovogodišnje Ljetne škole moždanog udara bila je: liječenje ishemijskog moždanog udara, migrena i moždani udar). Sudionici škole nosili su majice na kojima je "dominirao" Šarićev crtež mozga! To je višegodišnja tradicija! 
 
Copyright © 2001-2016 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor