Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna









ADVENT U MALOM MIHALJEVCU
IZLOŽBA PETAR PISMESTROVIĆ





U subotu, 14. prosinca Mali Mihaljevec se pretvorio u jednu lijepu adventsku priču koju se isplatilo posjetiti. Nakon nastupa tamburaškog sastava Matije Krnjaka i tamburaškog sastava Žice, bilo je otvorenje izložbe poznatog karikaturiste Petra Pismestrovića, a nakon izložbe i prigodna dječja priredba u Dom kulture stigao je Djed Mraz pun poklona.



Petar Pismestrović i Damir Novak


Petar Pismestrović došao je na poziv udruge žena Mali Mihaljevec i karikaturiste Damira Novaka. Izložio je svojih 50 karikatura u Domu kulture gdje je bilo i svečano otvorenje izložbe, a sljedeći dan izložba je predstavljena u školskoj sportskoj dvorani u Pleškovcu povodom Božićnog sajma. Otvorenje 11. izložbe karikatura u Malom Mihaljevcu popratio je velik broj mještana koji su bili oduševljeni izloženim karikaturama.








Autora i njegove radove predstavio je karikaturist Damir Novak, a na dolasku poznatog karikaturista u Mali Mihaljevec zahvalila se i predstavnica Udruge žena Mali Mihaljevec Karmen Klobučarić, predsjednik Mjesnog odbora Mali Mihaljevec, Vedran Kovačić, te načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović koji je i otvorio izložbu.





„Mali Mihaljevec, je malo mjesto s ljudima velikog srca. Hvala dragim ljudima koji su došli pogledati moju izložbu, hvala Damiru Novaku, što je meni i supruzi pokazao svoj rodni kraj,“ rekao je u svojem obraćanju prisutnima Petar Pismestrović.










 
 
Copyright © 2001-2019 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor