Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna









DANI HUMORA OROSLAVJE 2019




U petak, 29.ožujka, otvorena je u Gradskoj knjižnici u Oroslavju izložba radova članova HDK. Otvorenje je kao i uvijek bilo dobro posjećeno, program je obogaćen nastupom ženskog zbora KUD Oroslavje, a izložbu je uz pomoć Maje Šijan iz TZ Oroslavje i predsjednika HDK Davora Trgovčevića otvorio zamjenik gradonačelnika Augustin Flegar.








Uz brojno izaslanstvo članova društva, publika je posebno pozdravila Tisju Kljaković Braić, slikaricu i karikaturisticu iz Splita koja je postala poznata širom Hrvatske objavljujući karikature na društvenim mrežama te Mikhaila Zlatkovskog, ruskog karikaturista i najnagrađivanijeg svjetskog autora na festivalima karikature, koji su članovi prosudbenog odbora na 24. međunarodnoj izložbi karikatura „Zagreb 2019“ na temu muško-ženskih odnosa.





Nastavljena je i dugogodišnja tradicija crtanja brzopoteznih portretnih prisutnih gostiju. Crtali su Ivan Sabolić, Ana Gezi, Krešimir Kveštek i Milan Lekić Lex.

Izložba ostaje otvorena dva tjedna.






Na slici: Zdenko Puhin, Mikhail Zlatkovsky, Maja Šijan (iz TZ Oroslavje), Nik Titanik, Ana Gezi, Davor Trgovčević, Tisja Kljaković Braić, Milan Lekić, bračni par Sabolić i Krešimir Kveštek




 
 
Copyright © 2001-2019 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor