Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
KolumnaIZLOŽBA KARIKATURA U MALOM MIHALJEVCUU Malom Mihaljevcu od srijede, 13. do petka, 15. travnja održani su Dani humora. Započeli su u srijedu popodne Dječjom radionicom koju su vodili Milan Lekić – Lex i Davor Trgovčević. Djeca su bila zadovoljna, a radi duljine trajanja radionice tražili su i sokove i „veliki odmor“.


Damir Novak – zadnja provjera pred otvaranje izložbe

U 19 sati održana je Promocija međimurskog humorističnog lista Pikač (kojeg možete pogledati na web stranici HDK), a zatim je otvorena izložba portret i geg karikatura članova Hrvatskog društva karikaturista Milana Lekića-Lexa, Davora Trgovčevića i Zdenka Puhina.

Nastavljeno je crtanjem portreta što je trajalo duboko u noć, a završilo domjenkom u organizaciji domaćina.


Na stolicu nasuprot Davora sjeo je glavni i neodgovorni urednik Pikača Ivica JetiNa zadovoljstvo nacrtanih Lex je odradio svoj posao


Dane humora organizirala je Udruga žena Mali Mihaljevec, suorganizatori su Udruga mladih, DVD i nogometni klub iz Malog Mihaljevca, a pokrovitelj Općina Sveti Juraj na Bregu. I sve to uz riječi:

U Malom Mihaljevcu bit će fora, kroz tri dana humora.

U četvrtak u 19 sati će Kazališna družina Pinklec izvesti predstavu za djecu i mlade. Dani humora će završiti kazališnom predstavom Lažljivka u izvođenju KUU žena Gornji Kraljevec.Organizator i gosti: Milan Lekić-Lex, Zdenko Puhin, Damir Novak i Davor Trgovčević
 
 
Copyright © 2001-2016 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor