Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna




IZLOŽBA karikatura
u IVANIĆ-GRADU



Tradicionalna, izložba Hrvatskog društva karikaturista održana je u Ivanić-Gradu, u Domu kulture, u utorak, 10. veljače 2015. U počast fašničkih dana karikature su po 14. puta gostovale u Ivanić-Gradu, koji je otvorio izložbeni prostor svim dobronamjernim, maskiranim i nemaskiranim, sugrađanima i gostima...


Izložbu su otvorili princ i princeza uz pomoć Jadranka Bitenca, gradonačelnika Bojana Javora Leša i Davorina Trgovčevića


Na otvaranju izložbe govorili su gradonačelnik Ivanić-Grada Bojan Javor Leš, organizator izložbe Jadranko Bitenc i kao predstavnik HDK Davorin Trgovčević. Nakon otvorenja gradonačelnik je predao ključeve grada princezi i princu predstavnicima fašničke udruge ŽABA.

Iz Zagreba, da predstave naše Društvo i izložbu stigla je ekipa: Davorin Trgovčević, predsjednik Društva, Zdenko Puhin, tajnik i dopredsjednik Milan Lekić Lex.





Milan Lekić Lex i Davor Trgovčević nacrtali su dvadesetak portret karikatura zadovoljnih posjetitelja izložbe


Vrsni portret karikaturisti Milan Lekić Lex i Davorin Trgovčević crtali su posjetitelje za uspomenu na ovu neobičnu, zabavnu/duhovitu izložbu radova članova Hrvatskog društva karikaturista.

Da sve uspije dobro je došla opuštena ekipa radoznalaca...… i naravno: krafne su poslužene za pravo fašničko raspoloženje!!

Pogledaj sve slike (slikao Zdenko Vanjek):
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1038859549473867.1073742302.145561235470374&type=1









 
 
Copyright © 2001-2015 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor