Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK
Kolumna

IZLOŽBA KARIKATURA U SRCU OSIJEKA


U četvrtak 25.09.2014., u SWAN PUB-u, Kapucinska 40 u Osijeku otvorena je izložba karikatura pod nazivom „RETROSPEKTIVA“ portretnog karikaturiste Ivana Sabolića, člana HDK – Hrvatskog društva karikaturista, a koju je posvetio svom rodnom gradu – Osijeku.

Izložbu je otvorio naš poznati portret karikaturista Miroslav Gerenčer.

Na otvorenju je sve posjetitelje dočekalo piće dobrodošlice i prigodna zakuska, a Sabolić je sve zainteresirane goste počastio crtanjem karikatura u živo.

Izložba će biti postavljena od 25.09.2014. – 09.10.2014., a krajem listopada se planira preseliti u Pongo caffe – TC Pevec, Svilajska 35, Osijek.

Ivan Sabolić je član Hrvatskog društva karikaturista i ima iza sebe već nekoliko samostalnih i brojne skupne izložbe, kako u Hrvatskoj, tako i izvan njenih granica.
Miodrag Vladetić Mac nacrtao je portret karikaturu Ivana SabolićaČlanovi HDK iz Osijeka na okupu: Miroslav Gerenčer, Miodrag Vladetić, Ivan Sabolić i Krunoslav Sili
http://osijek-danas.com/rotator/7264-izloba-karikatura-ivana-sabolia.html
IZLOŽBA KARIKATURA DARKA DOŽAIĆAZa nekoliko dana u SPC Goranka, Ravna Gora održat će se izložba karikatura Darka Dožaića. Ako ste na svega 45 km od mora i približno na pola puta od Rijeke do Karlovca navratite na izložbu … 
 
Copyright © 2001-2014 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor