HDK naslovna stranica




HDK NA FESTIVALU GLUMCA U VUKOVARU






Davor Trgovèeviæ, dopredsjednik HDK, Nikola Pleèko, predsjednik HDK te Ivanka Milièiæ, ravnateljica Hrvatskog doma Vukovar prilikom otvaranja izložbe karikatura èlanova HDK u sklopu Festivala Glumca u Vukovaru


Druga postaja slavonske turneje bio je Vukovar u kojem je Hrvatsko društvo karikaturista gostovalo u sklopu 31. FESTIVALA GLUMCA sa prigodnom izložbom radova posveæenih glumi, kazalištu i filmu.

Ovaj festival održava se tijekom desetak dana u više slavonskih gradova (Otok, Vukovar, Županja, Vinkovci, Ilok i Osijek) a èlanovi HDK su osim sa izložbom cijeli program obogatili veæ uobièajenim crtanjem brzopoteznih karikatura kako posjetitelja Hrvatskog doma Vukovar na dan otvorenja izložbe 15. svibnja, tako i brojnih glumica i glumaca na druženju koje je sljedeæeg dana organizirano u Lovaèkom domu u Andrijaševcima.

Izložbu je zajedno sa predsjednikom HDK Nikom Titanikom otvorila ravnateljica Hrvatskog doma Vukovar Ivanka Milièiæ, a crtaèki dio posla odradili su Damir Novak, Krešimir Kveštek, Milan Lekiæ-Lex i Davor Trgovèeviæ.




Dio postava izložbe



Brzopotezne karikature u Vukovaru



Brzopotezne karikature u Andrijaševcima



Spomen fotka delegacije HDK s vukovarskog vodotornja






© Hrvatsko društvo karikaturista 2024.