HDK naslovna stranica



DANI SMIJEHA U HRVATSKOM DOMU VUKOVAR



Nakon duge ljetne pauze, startale su izložbene aktivnosti našeg Društva s grandioznom izložbom karikatura naših članova u sklopu ovogodišnjih vukovarskih Dana smijeha koji se održavaju u Hrvatskom domu Vukovar. Izložba je otvorena 14. rujna 2023. u 17 sati, a otvorila ju je ravnateljica Hrvatskog doma Vukovar gđa. Ivanka Miličić uz prisustvo delegacije HDK.



Milan Lekić Lex, Davor Trgovčević, Nikola Plečko i gđa. Ivanka Miličić prigodom otvorenja izložbe


Delegacija u sastavu našeg predsjednika Nikole Plečka (Nik Titanik), dopredsjednika Davorina Trgovčevića i člana Izvršnog odbora Milana Lekića Lexa predstavila je Društvo i uratke naših članova u sjajnom svjetlu.





Nakon ceremonije otvorenja, Davor i Lex su crtali brzopotezne portretne karikature posjetitelja, što se nastavilo i sutradan ujutro u vukovarskom Caffe baru 032 koji nas je toplo ugostio.



Davor Trgovčević i Milan Lekić Lex brzopotezno crtaju posjetitelje izložbe kako u Domu...



... tako i u kafiću 032 u Vukovaru


Također, i ovim putem se zahvaljujemo ravnateljici, gdji Ivanki Miličić i svim djelatnicima Hrvatskog doma Vukovar na gostoprimstvu i prekrasnom druženju. Veselimo se novom susretu!



Skupna fotografija predstavnika HDK na izložbi - Davora Trgovčevića, Nikole Plečka te Milana Lekića Lexa - s gđom. Ivankom Miličić te gđom. Ružom Marić, bivšom ravnateljicom Gradskog muzeja Vukovar






© Hrvatsko društvo karikaturista 2023.