Povratak na naslovnicu
Festivali
Povijest HDK




KARIKATURA NA DANIMA PIVA


Izložba karikatura je zanimljiv pomak od standardne ponude na Danima piva u Karlovcu, a zajednički su ga organizirali Hrvatsko društvo karikaturista i TZ grada Karlovca. Svoje radove s pivskim motivima izložilo je 27 autora, članova HDK, među kojima su i neki od najpoznatijih hrvatskih karikaturista poput Nika Titanika, Damira Novaka, Nikole Listeša, Ivana Haramije …



Milan Alašević



Uz izložbu karikatura članova HDK održane su i radionice GEG i portret karikature, a vodili su ih poznati karikaturisti Srećko Puntarić Felix i Milan Lekić Lex.



Damir Novak



Cilj ove izložbe je, kako kažu organizatori, približiti karikaturu njenim brojnim ljubiteljima, a članovima društva je posebno draga jer se time obnavlja tradicija koja je započeta prije mnogo godina kada su hrvatski karikaturisti gostovali u Karlovcu na Danima piva.



Roko Idžojtić



Članovi društva vjeruju da su u međuvremenu kvalitetu svojih radova podigli na još veći nivo, a da li se isto dogodilo sa pivom sudionici su utvrdili na temeljit, studiozan i empirijski način.



Davor Trgovčević









Više slika na: http://www.pixsell.hr/agencija/pxl-standard-news/karlovac-srecko-puntaric-felix-odrzao-s-gradanima-radionicu-karikatura/



 
 
Copyright © 2001-2013 Hrvatsko društvo karikaturista
Design by MediaVektor